Wie wij zijn

Wij houden van ons buurtschap Schelle dat, tezamen met Oldeneel,  een prachtig landelijk gebied vormt aan de zuidkant van Zwolle.
Het gebied wordt veel bezocht door wandelende en fietsende natuurliefhebbers en sportieve hardlopers. Kortom, Schelle en Oldeneel staan bekend om hun rustige, landelijke en vooral charmante karakter.

Patron Racident 2015

Wij zijn actieve Schellenaren en maken ons sterk om de mooie streek haar schoonheid te laten behouden. Zo was Heleen gids in het kader van de grote projecten Ruimte voor de Rivier en is zij gecertificeerd als een van de ambassadeurs van het  Nationaal Landschap IJsseldelta, waarvan Zwolle, Kampen en de Gemeente Zwartewaterland deel uitmaken. Voor een mooi dagje uit in dit prachtige gebied kunt u haar raadplegen. Er is bovendien een keur aan folders en brochures aanwezig. Daarnaast zijn in onze B & B fietsroutes verkrijgbaar.

Harry is fervent autoliefhebber. Zijn grote voorkeur gaat uit naar oldtimers. Gelukkig is er naast de Volkswagenbus T3, de DAF 66, de Patron en de Citroën Traction Avant nog genoeg ruimte voor onze gasten over om hun auto te parkeren op ons eigen terrein.Image83[1]
Heleen is een poppenliefhebber.