Wat wij verder bieden

Een keer per week aanschuiven aan onze eettafel?
Een paar keer per week stellen wij u in de gelegenheid om samen met ons de avondmaaltijd te nuttigen. Dit geldt voor maximaal drie personen. Per week wordt op de websites vermeld wat er op tafel komt te staan. Dit kan Aziatisch, Arabisch, Italiaans, Frans, Spaans, Mexicaans of vegetarisch zijn. Maar ook gewone Hollandse pot pot uit grootmoeders tijd of  ‘Captainsdiners’.download-1
Heleen is geen ‘Chef de Cuisine’, maar met behulp van haar vele kookboeken en 24 Kitchen komt zij een heel eind. De prijzen variëren per betreffend menu, maar zijn altijd inclusief een glas wijn (door onszelf geïmporteerd) en een kopje koffie.

Kennis delen over poppen
Iets aparts ondernemen met  vriendinnen? Dan is dit misschien iets voor u! Voor vrouwen die zijn geïnteresseerd in poppen ‘uit hun jeugd’ en/of Nederlandse Klederdrachtpoppen, heb ik – incidenteel – een informatief ‘poppenweekend’ samengesteld.logo De invulling van een dergelijk weekend gaat geheel ‘op maat’. Dus de invulling gebeurt helemaal in overleg met de initiatiefneemster. Inclusief warme maaltijd, overnachting en ontbijt.

Alles over Kruiden
Hebt u er wel eens over nagedacht wat kruiden kunnen doen voor uw gezondheid? En wat zouden kruiden al niet kunnen betekenen in uw dagelijkse maaltijden of tussendoortjes? Meer dan u vermoedt, waarschijnlijk.
In samenwerking met Marjoleine Dijk ontwikkel ik een paar verschillende arrangementen die vanaf november beschikbaar zijn. Nadere informatie volgt.