Nieuws

 

Zoek B&B Het Kleine Veer!
Op 25 juni hebben we deelgenomen aan de 25e Racident Oldtimer Tour. Na Harry’s Le Patron en mijn DAFje, was nu ons Volkswagenbusje aan de beurt.

Het was natuurlijk een uitdaging. Naast de routebeschrijving kregen we een vel met fotofragmenten. Het was de bedoeling dat we de fragmenten zouden herkennen en de betrokken locatie identificeerden. Maar wat schetste onze verraste verbazing? Aan het eind van de tour troffen we een fotofragment aan van ons eigen naambord!

We wisten dus in tenminste één situatie de afbeelding bij het object te plaatsen. Dus één puntje hadden we in elk geval binnen!

In 2015 werden we gefotografeerd toen we net ons eigen huis/B&B passeerden.

Zoekplaatje

Zoekplaatje

Ons oldtimer (camper)busje

Ons oldtimer (camper)busje

 

Eerst ‘JA’ zeggen, dan feesten en daarna naar B&B Het Kleine Veer in Zwolle
Het prachtige bruidspaar en de prachtige trouwauto

Het prachtige bruidspaar en de prachtige trouwauto

Wij hebben de eer gehad om een pasgetrouwd koppel in onze B&B te mogen ontvangen. Na een prachtige dag vol plechtigheid en feestelijkheid, besloten zij toch nog maar even niet direct huiswaarts te gaan en werd snel besloten om die ene nacht in Zwolle te blijven.

Prachtig compliment

Prachtig compliment

Een bruidssuite hebben wij niet, maar gezien de hartelijke kaart die ons naderhand is toegestuurd, was onze Weidekamer knus genoeg voor de eerste nacht als gehuwd stel.