Kamers en tarieven

Onze B&B beschikt over twee ruime kamers: te weten de Weide- en de Stalkamer. Onze kamers zijn er op ingericht dat het u aan niets zal ontbreken, of u nu voor één of voor meerdere nachten onze gast zult zijn.

De Weidekamer

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Alles voor rust en ontspanning

De Weidekamer is huiselijk van sfeer. Vanuit het venster heeft u een mooi uitzicht over de weide en de paarden.U beschikt hier over een tweepersoonsbed, een gezellig zitje en een garderobekast. Verder heeft u de beschikking over een boekenkast met boeken, dvd’s en spelletjes. Er is wifi, dus u kunt uw eigen tablet meenemen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Van alle gemakken voorzien

De Weidekamer is voorzien van alle overige zaken die het verblijf ook in de avonduurtjes veraangenamen,  waaronder televisie met DVD, een koelkastje, een Senseokoffieapparaat en een waterkoker.Ook treft u op de kamer, volgens de gebruikelijke ‘minibar’-methode, een kleine voorraad hartige, frisse en zoete versnaperingen aan. Er is gratis WIFI beschikbaar.

 

De Stalkamer

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Twee losse bedden en de ‘koestoel ‘ voor eventuele derde gast.

Met kitchenette

Op de stalkamer  is een ‘kitchenette’ met warm en koud water aanwezig. Keukentje is een heel groot woord: het is een aanrechtkastje. Sommige gasten vinden dit aanrechtje prettig, want u hoeft geen water voor koffie of thee van buiten de kamer te halen. Verder treft u in dit vertrek hetzelfde comfort aan als in de Weidekamer.
De Stalkamer is een beetje meer zakelijk van aard. De inrichting is flexibel. Zo zijn er twee identieke eenpersoonsbedden die naar wens van of aan elkaar geschoven kunnen worden en er is een luie stoel die uitgeklapt als heerlijk eenpersoonsbed dienst kan doen ingeval de kamer wordt gebruikt door drie personen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Met TV en DVD’s, garderobekast en evt. derde bed

Ook deze kamer is voorzien van televisie, wifi, een eigen koelkastje, een Senseo koffieapparaat en een waterkoker. Ook hier is, volgens de gebruikelijke ‘minibar’-methode, een kleine voorraad hartige , frisse en zoete versnaperingen te nuttigen.

Badkamer en toilet

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

hygiëne voor alles

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ligbad en douche

De volledige bovenverdieping gebruiken wij voor de B&B. Hier bevinden zich voor onze gasten de badkamer voorzien van dubbele wastafel, bad en aparte douche.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dubbele wastafels

Op de kamer bevinden zich badjassen. Ook bevindt zich op deze verdieping het separate gastentoilet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

badgel en shampoo aanwezig

Onze Prijzen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Uitgebreid ontbijt

Inclusief toeristenbelasting en ontbijt, op basis van 2 personen: Euro 75,-  per nacht . Een eventuele derde gast op de Stalkamer betaalt, inclusief ontbijt, 35,- per nacht. Bij gebruik van één persoon per kamer: 65 euro per nacht.